در ابتدا بهتر است یک تعریف کلی از عمل پاستوریزاسیون محصولات لبنی بیان کنیم تا با مفهوم کلی آن آشنا شوید، پاستوریزه کردن به معنی استهلاک و نابودی تمامی باکتری ها و میکروب های بیماری زا که در شیر و لبنیات وجود دارد. جهت پاستوریزه کردن، می بایست فرآورده های لبنی را تا 75-72 درجه سانتیگراد گرم نمود، بعد از عمل گرم سازی محصول باید آن را به مدت 20-15 ثانیه در همین حرارت باقی گذاشت تا سریعاً سرد شود.
دو نوع روش برای دستگاه پاستوریزه شیر وجود دارد که یکی به روش سنتی یا همان نیمه صنعتی در مراکز عرضه فراوره های لبنی بوده که توسط دستگاه پاستوریزه شیر حرارتی انجام می پذیرد ولی در بخش تولید کارگاهی یا صنعتی از دستگاه پاستوریزاتور با پلیت حرارتی استفاده می گردد.
دستگاه پاستوریزه یا همان پاستوریزاتور محصولی برای پاستوریزه کردن شیر و انواع مایعات از جمله آبمیوه و محصولات کنسانتره می باشد. دستگاه پاستوریزاتور تولید شده در ماشین سازی شهاب صنعت یک دستگاه حرارتی می باشد ، این دستگاه در حرارت دادن به فرآورده های لبنی بسیار کارساز است و کیفیت بسیار بالایی دارد از این رو امروزه در بسیاری از دامداری ها، دامپروری ها، لبنیاتی ها و … مورد استفاده قرار می گیرد.
دستگاه پاستوریزه شیر با ظرفیت های مختلف به صورت حرارت غیر مستقیم که دارای یک دستگاه دیگ هم زن دار به ظرفیت طبق خواسته مشتری طراحی و ساخته می شود.
دستگاه پاستوریزه شیر دارای یک دستگاه پمپ تمام استیل مخصوص شیر و لبنیات و پلیت با صفحه پلیت های روز اروپایی و اتصالات مربوطه جهت سیرکوله کردن شیر و دیگر امکان خوب این دستگاه نیاز نیست مدام اپراتور بالای سر دستگاه حضور داشته باشد چون سیستم طوری طراحی شده که خود سیستم به صورت هوشمند دمای پیش فرض تنظیم شده از طرف اپراتور را تنظیم می کند
تابلو برق برای ثبت دما به صورت پرینت و دیجیتالی و استارت و اتومات پمپ تعبیه شده است. نهایتا کل سیستم دستگاه پاستوریزه شیر جمع آوری شده بر روی یک شاسی استیل متناسب وزن دستگاه و سیستم حرارتی دستگاه از طریق آبگرمکن و برودت شیر از طریق آب شهری تامین می گردد.
دستگاه پاستوریزه تولید شده به صورت سه بلوکه می باشد که ف مورد استفاده در جهت تولید تمامی قطعات این دستگاه از استیل خوراکی برگزیده شده تا مصرف کنندگان گرامی مشکلی از لحاظ دریافت مجوز بهداشت برای استفاده از این دستگاه نداشته باشند و همچنین مایع به صورت کاملا بهداشتی پاستوریزه شده و راهی بازار مصرف گردد.برای انتقال حرارت و برودت به سیال موردنظر بر روی دستگاه یک عدد پلیت یا همان مبدل نصب می گردد که این مبدل وظیفه انتقال دما را به سیال دارد.
عملکرد خودکار این پاستوریزاتور باعث شده تا تمامی تمهیدات لازم به صورت اتوماتیک و بدون نیاز به حضور کاربر انجام شود . بهره گیری از این دستگاه فرایند پاستوریزه سازی شیر را با نهایت راندمان و کیفیت به انجام می رساند .
پاستوریزاتور وسیله ای است که با شیر و سایر محصولات لبنی سر و کار دارد از این رو باید نهایت بهداشت و تمامی اصول جهانی در مراحل مونتاژ و ساخت ان در نظر گرفته شود چرا که محصولات لبنیاتی از حساسیت بالایی برخوردار هستند از این رو عوامل مختلفی می توانند آن ها را در خطر آلوده شدن قرار دهند . از جمله استانداردهایی که باید هنگام ساخت دستگاه در راس اولیت ها قرار بگرد ماده ۶۱۱۴ و ۴۲۲۹ می باشد .
دستگاه پاستوریزاتور کوچک دارای ۱۲ ماه ضمانت خرید بدون قید و شرط توسط شرکت ماشین سازی شهاب صنعت می باشد . این امر باعث شده تا مشتری بتواند با خیالی راحت دستگاه را خریداری کرده و مورد استفاده قرار دهد چرا که درصورت بروز مشکل و هرگونه اختلال در کارکرد دستگاه ، شرکت به صورت کاملاً رایگان اقدام به تعمیر دستگاه خواهد نمود . امکان ارسال و نصب و راه اندازی در تمامی نقاط کشور.
این محصول به عنوان یکی از تولیدات صنایع ماشین سازی دکتر قشلاق به همراه ۱۰ سال خدمات پس ار فرو به مشتری عرضه می شود . یعنی تا ۱۰ سال این مجموعه بزرگ متعهد می شود که تمامی قطعات یدکی دستگاه عرضه شده را تولید و یا تامین نماید تا کاربر در صورت نیاز بتواند به راحتی قطعه مورد نظر را خریداری کند .
درباره این سایت